Idézetek és értelmezéseik

Mondataink

Diskuráljunk!

2017. szeptember 10. - Csöncsön

Többek kérésére átalakítottam (Maverick, a New Deal blog szerzőjének segítségével) a kommentelés módját.

Ez azt jelenti, hogy mostantól a Disqus segítségével lehet kommentelni.

Akinek van már Disqus-hozzáférése, az itt a poszt alatt egyből írhatja is a hozzászólását.

Akinek még nincs, az pár perc alatt regisztrálhat egy érvényes ímélcím megadásával. (Csak kövesse lentebb az utasításokat; ha még nekem is sikerült, akkor mindenkinek sikerülni fog!)

Hogy mi ennek az előnye?

Elsősorban az, hogy ha többen is kommentelnek, akkor az egymásra reagáló vélemények egy bokorba kerülnek, így jóval könnyebb lesz áttekinteni, hogy ki mire reagál.

A másik előny az, hogy a Disqust nagyon sok internetes oldalon lehet használni, így elég egyszer regisztrálni, és aztán ugyanazzal az adminnal lehet különböző, Disqust használó oldalakon hozzászólni a vitákhoz. (Ez ugyebár a blog.hu-s regisztrációra nem érvényes, ezt csak blog.hu-s oldalakon használhatjuk.)

A harmadik előny az, hogy a hozzászólások értékelhetők, egyetlen kattintással ki lehet fejezni a tetszést. (Bizonyára sokszor éreztük már, hogy valaki szinte tökéletesen megfogalmazta, amit mi is szerettünk volna, és éppen ezért nem szólunk hozzá egy adott témához.)

Ezen előnyök mellett van egy veszteség is: a párhuzamos diskurzusok elkerülése végett kikapcsoltam a blog.hu-s kommentelés lehetőségét. Minden reményem megvan, hogy ez a veszteség senkit sem riaszt vissza attól, hogy véleményezze a blog írásait. Aki mégis szeretné kifejezni ellenérzéseit, az regisztráljon be a Disqusra, és írja le itt alább. Minden véleményen el fogok gondolkodni.

Most pedig élvezetes vitákat kívánva búcsúzom a remélhetőleg hamarosan érkező újabb "igazi" posztig!

 

comments powered by Disqus

A bejegyzés trackback címe:

https://mondataink.blog.hu/api/trackback/id/tr6612820272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása