Idézetek és értelmezéseik

Mondataink

Szolgálati közlemény

2017. november 08. - Csöncsön

Ezt a bejegyzést csak az látja, aki a blogra a "mondataink.blog.hu" URL-lel lép be. Hiszen csak rá is tartozik.

Egységesítettem a blog megjelenését. Minden egyes poszt egy-egy mondat értelmezéséről szól. Ezt a mondatot minden poszt elejére külön kiemeltem, és így fogok tenni a továbbiakban is. A "TOVÁBB" gombot egy vagy legfeljebb két bekezdés után szúrtam be. Ezzel a blog áttekinthetőbbé és könnyebben átböngészhetővé válik. Akik áttekintést szeretnének kapni a földolgozott mondatokról, ezentúl jóval könnyebben megtehetik.

Célom a bloggal egyfajta mondatgyűjtemény összeállítása is volt. Nyers és csodálkozó bemutatása annak, hogy miféle mondatok folynak át az agyunkon. Számomra ez világéletemben rettentően érdekesnek tűnt. Így, hogy az idézett mondatok gyorsan görgethetővé válnak, talán kornaplónak is jobban használható a blog, mint eddig. (Egyébként is van olyan tervem, hogy később csak a kiemelt mondatokból hozok létre egyetlen gyűjteményt.) Az egyes posztok olvasását a kiemelés pedig aligha fogja nagyon megzavarni, hiszen ezek mostantól  amolyan mottóként is működni fognak.

További kellemes olvasást és gondolkodást kívánok mindenkinek, aki idetér.

comments powered by Disqus

A bejegyzés trackback címe:

https://mondataink.blog.hu/api/trackback/id/tr2313205571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása